Polish eller voks?


Bruker du polish eller voks?

Det er slitsomt å stå å jobbe enten for hånd eller med maskin når vårsola steker og du helst skulle gjort andre ting. Men som ansvarlig båteier føler du at du MÅ få på dette strøket med polish – det er jo sånn det skal være!

Men – som de fleste andre velger du kanskje «latmannsversjonen» ? EN enkel «alt i ett» sak som jo er OK å jobbe med men det er litt irriterende at etter 1-2 mnd i sjøen er den ikke SÅ blank lenger?

Hemmelighet: Celcoat trenger mye mer  «fett» enn en vanlig billakk for at den ikke skal bli sprø og dermed åpne microskopiske porer som skitten lett trenger inn i. Hos oss kan du bestille etter en meny som bl.a inneholder en voksoperasjon.  Da bruker vi ren carnuavoks i to til tre strøk for å mette og forsegle gelcoaten fullstendig.

Nanopolish sier du?  Javisst……ETTER voksing kan du bruke det for et enda mer perfekt og varig resultat!

Les mer om alternativer her:

Skal du selge eller leie ut båten?

Har du planer om å selge båten? Burde den vært vasket og polert før salg? Har du tenkt å ta bildene til annonsen med mobiltelefonen for å gjøre det enkelt? Vi kan tilby deg en totalpakke eller enkelte elementer som du ønsker. Det inkluderer også profesjonelle bilder av båten din da jeg også er fotograf.