Tjenester


Dette kan vi tilby:

 

Vårpuss:

Klassisk vårklargjøring som innebærer vask, maskinpolering og ett lag flytende voks. Prisen avhenger om du har flybridgebåt eller cabin/seilbåt.

Polering av rustfritt og syrefast utvendig:

Dette kan bestilles i tillegg til vårpussepakken, eventuelt som et frittstående oppdrag. Faktureres pr time kr 490,-.

Teakrens:

Kjemisk rens, bleking og eventuelt lett sliping av teakdekk, badeplattform og dollbord. Olje etter ditt ønske eller om du vil gjøre denne jobben selv.  Faktureres pr time kr 490,-. Olje kommer i tillegg men prisen inkluderer kjemi og utstyr for rens.

Dyprens:

Ved svært matt og oksidert gelcoat kreves det i mange tilfeller «hard skyts» for å komme gjennom det ytterste oksiderte laget på gelcoaten.  Dette er en prosess jeg selv har testet ut og gjort på min egen 66 fot yacht med svært godt resultat. Dette er en ekstra prosess som er ganske tidkrevende og som kommer i tillegg til vårpuss, eventuelt som et enkeltstående oppdrag hvis du da ønsker å ta vårpussen selv etterpå.

Høyglans:

Er du feinsmecker og ønsker en overveldende super glans som varer hele sesongen og litt til kan du bestille voksbehandling av oss.  Gelcoat trenger mye mer tilførsel av fett enn vanlig billakk for å holde porene i lakken tette og dermed lette både renhold og senere poleringsjobb.

Periodisk vask:

For deg som vil komme til ren og reiseklar båt når du skal på helgetur eller ferie.  Vi skumlegger og vasker båten til avtalt tid før avreise. (gjelder foreløpig innen Oslo-Asker). Her bruker vi en spesiell kjemi som fjerner alt av sorte «værstriper» og saltflekker men som samtidig tilfører fett og opprettholder glansen på båten.

Før og etter vask etter mange måneder i sjøen.

Prisliste finner du her: