Dyprens


Er det på tide å «nullstille» gelcoaten på båten din?

Kanskje ikke helt fornøyd med vårpussen og ser at den ikke holder seg like blank gjennom hele sesongen? Du jobber og jobber med polishen du har kjøpt men det hjelper liksom ikke så mye? Vi kan hjelpe deg!

For å få tilbake skikkelig glans i eldre, falmet og oksidert gelcoat er det dessverre ingen snarvei – uansett hvor mange flotte produkter det er å få kjøpt der ute må du fortsatt gå metodisk til verks og bruke de rette produkter og utstyr for å starte på bunnen og jobbe deg opp til fordums glans.

I 95% av tilfellene er det faktisk mulig å få til dette med våre metoder, uansett tilstand på gelcoaten.

Gelcoat trenger regelmessig pleie for å motstå sol, sur nedbør og saltvann.  Og når båten først er nullstilt blir det svært mye enklere for deg å fortsette vedlikeholdet i årene som kommer. Det er vel bedre å bruke tiden sin til late dager på sjøen?

Her ser du et eksempel på en totalrenovering jeg har gjort på min egen With Dromedille 480. Båten er altså ikke omlakkert med unntak av sparkling og flekklakkering på skader under vannlinjen. Den hadde ligget i sjøen 2-3 år uten vedlikehold når jeg begynte på jobben.

 

 

Se mer om mine tjenester her: