Tjenester


Dette kan vi tilby:

Polering av rustfritt og syrefast utvendig:

Dette kan bestilles i tillegg til polering, eventuelt som et frittstående oppdrag. Faktureres pr time kr 650,-.

Teakrens:

Kjemisk rens, bleking og eventuelt lett sliping av teakdekk, badeplattform og dollbord. Olje etter ditt ønske eller om du vil gjøre denne jobben selv.  Faktureres pr time kr 650,-. Olje kommer i tillegg men prisen inkluderer kjemi og utstyr for rens.

Vårpuss:

Klassisk vårklargjøring som innebærer vask, maskinpolering og ett lag flytende voks. Prisen avhenger om du har flybridgebåt eller cabin/seilbåt.

Dyprens:

Ved svært matt og oksidert gelcoat kreves det i mange tilfeller «hard skyts» for å komme gjennom det ytterste oksiderte laget på gelcoaten.  Dette er en prosess jeg selv har testet ut og gjort på min egen 66 fot yacht med svært godt resultat. Dette er en ekstra prosess som er ganske tidkrevende og som kommer i tillegg til vårpuss, eventuelt som et enkeltstående oppdrag hvis du da ønsker å ta vårpussen selv etterpå.

Dypens av gelcoat

Dette bildet viser forskjellen før og etter dyprens av oksidert gelcoat

Høyglans:

Er du feinsmecker og ønsker en overveldende super glans som varer hele sesongen og litt til kan du bestille høyglanspolering av oss.  Gelcoat trenger mye mer tilførsel av fett enn vanlig billakk for å holde porene i lakken tette og dermed lette både renhold og senere poleringsjobb. Den bør også forsegles med en UV beskyttelse for optimal holdbarhet.

Høyglans og UV beskyttelse

Dette er en 2000 modell Bavaria 34 som har fått «full pakke» både over og under fenderlist!

UV beskyttelse:

For å unngå videre oksidering pga vær og vind kan vi på toppen av høyglans legge et UV beskyttende lag som sørger for å utsette oksideringsprosessen i mange måneder og med riktig vedlikehold i flere sesonger.

Super finish på gelcoat

Her bestilte kunden full rens, høyglans og UV beskyttelse på sin Nimbus 335 Coupe`

Periodisk vask:

For deg som vil komme til ren og reiseklar båt når du skal på helgetur eller ferie.  Helmers Båtservice skumlegger og vasker båten til avtalt tid før avreise. (gjelder foreløpig innen Oslo-Asker). Her bruker vi en spesiell kjemi som fjerner alt av sorte «værstriper» og saltflekker men som samtidig tilfører fett og opprettholder glansen på båten.

Vask og rens av gelcoat

Bildet viser en SeaRay FØR grundig vask

Dyprens av oksidert gelcoat

Etter en grundig vask er det klart for rens

Før og etter vask etter mange måneder i sjøen.

Prisliste finner du her: