Polish eller voks?


Bruker du polish eller voks?

Det er slitsomt å stå å jobbe enten for hånd eller med maskin når vårsola steker og du helst skulle gjort andre ting. Men som ansvarlig båteier føler du at du MÅ få på dette strøket med polish – det er jo sånn det skal være!

Men – som de fleste andre velger du kanskje «latmannsversjonen» ? En enkel «alt i ett» sak som jo er OK å jobbe med men det er litt irriterende at etter 1-2 mnd i sjøen er den ikke SÅ blank lenger? I noen tilfeller – og helst på de båtene vi allerede har gjort en rensejobb på forrige sesong bruker vi også en såkalt «one step polish» Men;  Den må også forsegles med et ekstra lag og for å få full effekt av denne polishen er en skikkelig poleringsmaskin og riktig valg av poleringspute svært viktig for å få optimalt resultat.

Gelcoat trenger mye mer  «fett» enn en vanlig billakk for at den ikke skal bli sprø og dermed åpne microskopiske porer som skitten lett trenger inn i.  I tillegg er båter mye mer utsatt for elementene som stekende sol, sur nedbør og saltvann.  Det vil dramatisk forskynde oksideringsprosessen (nedmatting) hvis ikke den blir skikkelig forseglet.

Hos oss kan du bestille etter en meny som inneholder flere steg og bl.a en voksoperasjon.  Dette er en tidkrevende jobb og koster deretter men resultatet blir fremragende! Dog kan vi nå med de produktene vi bruker få et like strålende og langvarig resultat med flytende polish i flere steg.

UV beskyttelse:

Gjennom sesongen 2017 har vi testet ut forskjellige metoder og produkter for å kunne gi deg som båteier den optimale glansen. Der har vi også kommet frem til et produkt som i tillegg, etter høyglansbehandling, gir en optimal UV beskyttelse for å stoppe eller hvertfall kraftig forsinke oksiderings og nedmattingsprosessen.

Se under om alternative «pakkeløsninger» vi tilbyr!

Nanopolish:

Vi bruker ikke nanopolish på våre båter men har heller valgt andre polisher OG UV beskyttelse som gjør en vel så bra jobb og som også viser seg å holde lenger.

 

Her finner du våre priser for sesongen 2018: 

Skal du selge eller leie ut båten?

Har du planer om å selge båten? Burde den vært vasket og polert før salg? Har du tenkt å ta bildene til annonsen med mobiltelefonen for å gjøre det enkelt? Vi kan tilby deg en totalpakke eller enkelte elementer som du ønsker. Det inkluderer også profesjonelle bilder av båten din da jeg også er fotograf.