Om oss


Informasjon om Helmers Båtservice:

Helmers Båtservice ble lansert i april 2017 og holder til i Oslo.  Jeg har mer enn 40 års erfaring med egne båter, fra min første 9 fots jolle som 12 åring til min nåværende Azimut 66 som også er min bolig på helårsbasis!

I alle disse årene i båtlivets ånd har jeg mer eller mindre alltid kjøpt «prosjektbåter» og lagt ned hundrevis av timer på reparasjoner, ombygginger og generell restaurering og har dermed opparbeidet meg meget god kunnskap om det meste som har med båt å gjøre.

En av områdene jeg synes det er mest moro å jobbe med er nettopp restaurering og oppgradering av matt, skitten og oksidert gelcoat.  Jeg har prøvet og feilet men etterhvert kommet frem til effektive metoder og produkter som nå DU også kan benytte deg av.

Gjennom første sesonge 2017 hadde vi full shine av ca 40 båter og dermed høstet enda mer erfaring som kommer deg som kunde tilgode!  Dette gir oss en unik kompetanse på de fleste båtmerker og sikrer deg som kunde et strålende resultat……. alltid!

Mine tidligere 27 år i renholdsbransjen som leverandør til profesjonelle kunder innen bil, transport og øvrig industri har også gitt meg en rimelig god kompetanse innen kjemi og renhold.

Vær, sol og saltvann er til tider brutale mot båten din og blir ikke poleringsjobben gjort skikkelig vil det bare bli værre og værre for hvert år.

HelmerFoto:

I tillegg til vanlig jobb og mine båtprosjekter har jeg vært fotograf i 10 år og derfor denne «merkelige» kombinasjonen av vask, polering og foto.  Skal du selge, leie ut eller bare vil ha noen profesjonelle bilder av båten din? Les mer om båtfoto HER:


Mer om fototjenester


Helmerfoto.no


Helmer-Consulting


Følg oss på Facebook